Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali

Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali
Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali Hopea simppeli kaulakoru omalla kuvalla - ovaali

Hopean värinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi, ovaali kehys. Voit valita koruun haluamasi taustavärin

31,45 €
Saatavuus 23 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Hopean värinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi ja simppelillä ovaalinmallisella kehyksellä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Esimerkkikorussa on valkoinen tausta. Kuvasi myös rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on n. 2,2 x 3 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Kaulakorun ympärysmitta kuvariipuksen kanssa on n. 70 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.

Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua