Musta muistokoru omalla valokuvalla

Musta muistokoru omalla valokuvalla
Musta muistokoru omalla valokuvalla Musta muistokoru omalla valokuvalla Musta muistokoru omalla valokuvalla Musta muistokoru omalla valokuvalla Musta muistokoru omalla valokuvalla

Musta muistokoru menetetyn rakkaasi kuvalla, nimellä ja päivämäärillä. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.

39,52 €
Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Oletko menettänyt rakkaasi? Tämä kaunis musta muistokoru kunnioittaa menetetyn rakkaan muistoa. <3 Muistokoru sopii koristeeksi esim. uurnaan, tai sen voi vaikka ripustaa seinälle. Muistokorua on helppo säätää halutun pituiseksi, joten se sopii usean malliseen ja kokoiseen uurnaan. 


Muistokoruun saat menetetyn rakkaasi valokuvan haluamallasi taustavärillä. Lisäksi kuvan yhteyteen tulee nimi ja syntymä- ja kuolinpäivämäärä. Muista täyttää nämä kenttään "Nimi + pvm..." Jos et halua päivämäärää tai nimeä, kirjoita kenttään muu haluamasi teksti tai selitys siitä, jos et halua tekstiä ollenkaan, esim. "ei tekstiä". Jos et halua tekstiä, kuvaan ei tule myöskään tumman harmaata tekstipalkkia, vaan rakkaasi kuva täyttää koko kuva-alan.

Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta". Jos valitset alkuperäisen taustan säilyttämisen, tällöin kuvasi kohteen tausta säilyy alkuperäisenä, mutta alhaalle tulee tumman harmaa teksti+päivämääräpalkki. 


Kuvan koko on 3 x 4 cm, kuvan kehyksen koko n. 4,5 x 6 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Ketjun ympärysmitta (ilman riipusta) säädettävissä välillä n. 27-40 cm. Ketjun päissä on lukot, joilla ketju on helppo säätää halutun pituiseksi tyylikkäästi. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos et osaa päättää koruun haluamaasi kuvaa, voit lähettää myös useamman kuvavaihtoehdon, joista voin valita korussa parhaiten toimivan kuvan. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan. 


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua