Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta

Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta
Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta Helmikaulakoru omalla kuvalla - musta

Musta helmikaulakoru 1 omalla kuvallasi. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.

Tuotetta rajoitettu erä.
39,52 €
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Musta helmikaulakoru 1 omalla kuvallasi. Helmet eivät ole aitoja, vaan ovat helmiäislasia. Ketjussa mustien helmien lisäksi kimaltavat strassihelmet sekä hopeanväriset helmet.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Esimerkkikorussa koiran taustalla on harmaa taustaväri. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on n. 2,2 x 3 cm. Ketjun ympärysmitta kuvariipuksen kanssa säädettävissä välillä n. 52-57 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Helmet on pujotettu kestävään koruvaijeriin, joten koru ei venähdä käytössä. 


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet