Hopea nappikorvikset omilla kuvilla

Hopea nappikorvikset omilla kuvilla
Hopea nappikorvikset omilla kuvilla Hopea nappikorvikset omilla kuvilla Hopea nappikorvikset omilla kuvilla Hopea nappikorvikset omilla kuvilla Hopea nappikorvikset omilla kuvilla

Hopea nappikorvikset 1-2 omalla kuvalla ja haluamallasi taustavärillä. Korvakorut ovat kokonaan sterling-hopeaa.

27,42 €
Saatavuus -2 kpl
Toimitusaika 25 - 35 työpäivää

Hopeiset nappikorvakorut 1-2 omalla kuvallasi. Kuvan halkaisija n. 12mm. Korvakorut ovat sterling-hopeaa. Nämä nappikorvikset ovat aika isot, jolloin kuvakin erottuu hienosti korviksissa. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa korvakoruihin valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua