Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa

Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa
Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-harmaa

Musta iso kaulakoru mustilla ja harmailla helmillä. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.

Tuotetta rajoitettu erä.
36,29 €
Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Musta isokokoinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi ja mustilla ja harmailla helmillä. Ikuista tärkeät hetkesi koruksi. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on 3 x 4 cm, kuvan kehyksen koko n. 4,5 x 6 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Ympärysmitta kuvariipuksen kanssa säädettävissä välillä n. 66-72 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan. 


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua