Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla

Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla
Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla Pronssi avainkaulakoru omalla kuvalla

Pronssin värinen avainkaulakoru 1 omalla kuvalla. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.

Tuotetta rajoitettu erä.
34,68 €
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Antiikkipronssin värinen simppeli avainkaulakoru 1 omalla kuvallasi.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa avainkaulakoruun haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta  kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Pyöreän kuvan halkaisija on n. 2,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Pronssin värisen ketjun leveys n. 4,8mm.  Avainkaulakorussa on avainrengas (halkaisija 2,5cm) ja avaimenperälukko (koko n. 1,5 x 3,8 cm). Avainkaulakorun ympärysmitta on valintasi mukaan joko n. 90 cm tai n. 110 cm avaimenperälukon reunaan asti mitattuna. Saatavilla myös muulla haluamallasi ympärysmitalla (kerro mittatoiveesi kassan viimeisen välilehden "Viesti tilaukseen liittyen" -kentässä). Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua