Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä

Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä
Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä Hopea avaimenperä omalla kuvalla - pyöreä

Hopean värinen pyöreä avaimenperä omalla kuvallasi haluamallasi taustavärillä. Tähti- tai pääkalloriipuksella tai ilman riipusta.

23,39 €
Saatavuus 26 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Hopean värinen avaimenperä omalla kuvallasi. Avaimenperässä on pyöreä simppeli kehys ja valintasi mukaan joko tähti- tai pääkalloriipus. Voit myös valita avaimenperän ilman riipusta.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa avaimenperään haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan halkaisija avaimenperässä n. 2,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Avaimenperän pituus on n. 9,5 cm. Avaimenperän metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan. Voit myös viestissä kertoa lisätoiveita korulle, esim. jos haluat lemmikin mustavalkoisena koruun.
Arvostelut 0 arvostelua