Pronssi korvikset omilla kuvilla - pyöreä

Pronssi korvikset omilla kuvilla - pyöreä
Pronssi korvikset omilla kuvilla - pyöreä Pronssi korvikset omilla kuvilla - pyöreä Pronssi korvikset omilla kuvilla - pyöreä

Pronssin väriset pyöreät korvikset 1-2 omalla kuvallasi, kirkkaalla lasihelmellä ja haluamallasi taustavärillä.

27,42 €
Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Antiikkipronssin väriset suloiset pyöreät korvakorut 1-2 omalla kuvallasi. Korviksissa kirkas pieni lasihelmi. Voit valita korvikset myös ilman helmeä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa korvakoruihin valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Korvakorun pituus korvassa ollessa korvareiästä alareunaan n. 4 cm. Kuvakehyksen koko 1,5 x 2 cm ja pyöreän kuvan halkaisija 1 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua