Hopea korvikset omilla kuvilla - pyöreä

Hopea korvikset omilla kuvilla - pyöreä
Hopea korvikset omilla kuvilla - pyöreä Hopea korvikset omilla kuvilla - pyöreä Hopea korvikset omilla kuvilla - pyöreä

Hopean väriset pyöreät korvikset 1-2 omalla kuvallasi, lasihelmellä ja haluamallasi taustavärillä. Korvakorukoukut sterling-hopeaa

27,42 €
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Antiikkihopean väriset suloiset korvakorut 1-2 omalla kuvallasi ja sterling-hopeisilla korvakorukoukuilla. Korviksissa kirkas pieni lasihelmi. Voit valita korvikset myös ilman helmeä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa korvakoruihin valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Korvakorun pituus korvassa ollessa korvareiästä alareunaan n. 4 cm. Kuvakehyksen koko 1,5 x 2 cm ja pyöreän kuvan halkaisija 1 cm. Korvakorukoukut ovat sterling-hopeaa, muut korun metalliosat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet