Pronssi korvikset omilla kuvilla - ovaali

Pronssi korvikset omilla kuvilla - ovaali
Pronssi korvikset omilla kuvilla - ovaali Pronssi korvikset omilla kuvilla - ovaali Pronssi korvikset omilla kuvilla - ovaali

Pronssin väriset koristeelliset korvikset 1-2 omalla kuvalla, kirkkaalla lasihelmellä ja haluamallasi taustavärillä.

28,23 €
Saatavuus 15 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Antiikkipronssin väriset korvakorut 1-2 omalla kuvallasi. Korviksissa kirkas lasihelmi. Voit valita korvikset myös ilman helmeä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa korvakoruihin valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Korvakorun pituus korvassa ollessa korvareiästä korun alareunaan n. 5,8 cm. Kuvakehyksen koko n. 1,8 x 2,8 cm ja ovaalinmuotoisen kuvan koko 1 x 1,4 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua