Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla

Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla
Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla Hopea-pastelli rannekoru omalla kuvalla

Hopea-pastelli rannekoru 1 omalla kuvallasi: vaaleanpunainen, turkoosi tai valkoinen

30,65 €
Saatavuus 8 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Hopean värinen rannekoru pastellisävyissä 1 omalla kuvallasi. Värivaihtoehtoina vaaleanpunainen, turkoosi tai valkoinen.


Vaaleanpunainen: kuvan taustavärinä vaaleanpunainen, vaaleanpunaiset ja valkoiset lasihelmet ketjussa.

Turkoosi: kuvan taustavärinä turkoosi, turkoosit ja valkoiset lasihelmet ketjussa.

Valkoinen: kuvan taustavärinä vaaleanharmaa, valkoiset ja kirkkaat lasihelmet ketjussa.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa rannekoruun valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki kuvien käsittelystä koruun.


Kuvakehyksen koko on n. 2,2 x 3,5 cm ja ovaalinmuotoisen kuvan koko 1,3 cm x 1,8 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Vinkki! Tähän malliin sopii hyvin myös esim. kahden lemmikin yhteispotretti, koska kuva on vaakatasossa. Rannekorun ympärysmitta säädettävissä välillä n. 15,5-21 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Paino:
40 g
Arvostelut 0 arvostelua