Hopea rintakoru omalla kuvalla

Hopea rintakoru omalla kuvalla
Hopea rintakoru omalla kuvalla Hopea rintakoru omalla kuvalla Hopea rintakoru omalla kuvalla Hopea rintakoru omalla kuvalla Hopea rintakoru omalla kuvalla

Hopean värinen rintakoru 1 omalla kuvallasi ja haluamallasi taustavärillä. Sydänriipus.

21,77 €
Saatavuus 8 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Hopean värinen rintakoru 1 omalla kuvallasi ja sydänriipuksella.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa rintakoruun valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


RIntakorun korkeus sydänriipuksen alareunaan n. 5 cm. Kuvan koko on n. 1,8 x 2,5 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet