Pronssi kaulakoru omalla kuvalla - pyöreä

Pronssi kaulakoru omalla kuvalla - pyöreä
Pronssi kaulakoru omalla kuvalla - pyöreä Pronssi kaulakoru omalla kuvalla - pyöreä Pronssi kaulakoru omalla kuvalla - pyöreä

Antiikkipronssin värinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi, pyöreä kehys. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.

30,65 €
Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Antiikkipronssin värinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi ja simppelillä pyöreällä kehyksellä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan halkaisija n. 2,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Kaulakorun ympärysmitta kuvariipuksen kanssa säädettävissä välillä n. 62-67 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua