Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla

Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla
Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla Hopea avainkaulakoru omalla kuvalla

Hopean värinen avainkaulakoru 1 omalla kuvalla. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.

34,68 €
Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Hopean värinen simppeli avainkaulakoru 1 omalla kuvallasi.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa avainkaulakoruun haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta  kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Pyöreän kuvan halkaisija on n. 2,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Hopeoidun ketjun leveys n. 3,5mm.  Avainkaulakorussa on avainrengas (halkaisija 2,5cm) ja avaimenperälukko (koko n. 1,5 x 3,5 cm). Avainkaulakorun ympärysmitta on n. 110 cm avaimenperälukon reunaan asti mitattuna. Saatavilla myös muulla haluamallasi ympärysmitalla (kerro mittatoiveesi kassan viimeisen välilehden "Viesti tilaukseen liittyen" -kentässä). Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen.Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua