Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta

Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta
Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta Numerolapun pidike omalla kuvalla - musta

Musta näyttävä numerolapun pidike 1 omalla kuvallasi ja haluamallasi taustavärillä.

29,84 €
Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Musta numerolapun pidike 1 omalla kuvallasi vaikkapa koiranäyttelyyn. Numerolapun pidikkeessä on rintaneula, jolla sen saa kiinni vaatteisiin, ja lisäksi klipsi, johon saa numerolapun kiinni.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa numerolapun pidikkeeseen valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on n. 2,2 x 3 cm, kuvakehyksen koko n. 3,5 x 4,5 cm. Numerolapun pidikkeen korkeus klipseineen n. 8 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua