2-puolinen avaimenperä omilla kuvilla

2-puolinen avaimenperä omilla kuvilla
2-puolinen avaimenperä omilla kuvilla 2-puolinen avaimenperä omilla kuvilla 2-puolinen avaimenperä omilla kuvilla 2-puolinen avaimenperä omilla kuvilla

Hopean värinen pyöreä kaksipuolinen avaimenperä 2 omalla kuvallasi ja haluamillasi taustaväreillä. Tähtiriipuksella tai ilman riipusta.

29,84 €
Saatavuus 10 kpl

Hopean värinen 2-puolinen avaimenperä kahdella omalla kuvallasi. Valitse halutessasi kummallekin kuvalle oma taustaväri. Avaimenperässä on pyöreä simppeli kehys. Voit valita avaimenperän joko tähtiriipuksella tai ilman riipusta.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa avaimenperään haluamasi taustavärin. Jos haluat eri taustavärit kahdelle kuvallesi, kerro kuvat lähettäessäsi kumpaan kuvaan haluat kumman taustavärin. Kuvat rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan halkaisija avaimenperässä n. 2,5 cm. Kuvien suojana on kupera lasi. Koska avaimenperässä on 2 lasia kahden kuvan takia, avaimenperä on normaalia avaimenperää hieman painavampi. Avaimenperän paino on n. 18 g. Avaimenperän pituus on n. 8,5 cm. Avaimenperän metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan. Voit myös viestissä kertoa lisätoiveita korulle, esim. jos haluat lemmikin mustavalkoisena koruun.


Korujen toimitusaika on n. 2-3 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.


Arvostelut 0 arvostelua