Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty

Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty
Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty Numerolapun pidike omalla kuvalla - pelkistetty

Antiikkihopean värinen tyylikäs numerolapun pidike omalla valokuvallasi ja haluamallasi taustavärillä.

29,84 €
Saatavuus 18 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Antiikkihopean värinen numerolapun pidike 1 omalla kuvallasi vaikkapa koiranäyttelyyn. Numerolapun pidikkeessä on rintaneula, jolla sen saa kiinni vaatteisiin, ja lisäksi klipsi, johon numerolapun saa kiinni. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa numerolapun pidikkeeseen valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on n. 2,2 x 3 cm, kuvakehyksen koko n. 3,5 x 4,5 cm. Numerolapun pidikkeen korkeus klipseineen n. 8 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan. Voit myös lähettää useamman kuvavaihtoehdon / korumalli, jos et esim. tiedä mikä kuva toimisi parhaiten korussa. Voin tällöin valita korussa parhaiten toimivan kuvan.  


Korujen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua