Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla

Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla
Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla Pieni ja söpö kaulakoru omalla valokuvalla

Pieni ja söpö hopean värinen kaulakoru 1 omalla valokuvallasi. Voit valita haluamasi taustavärin koruun.

30,65 €
Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 8 - 14 työpäivää

Pieni ja suloinen hopean värinen kaulakoru omalla valokuvallasi. Haluaisitko tallentaa rakkaasi kaulakoruun, mutta et tykkää isoista koruista? Tämä korumalli on juuri sinulle suunniteltu. Ihana siro koru vaikkapa arkiasuasi piristämään. Voit halutessasi valita koruun uuden taustavärin kuvasi kohteen (esim. lemmikin tai lapsen) taustalle. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Esimerkkikorussa on neonpinkki tausta. Kuvasi myös rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan halkaisija on vain n. 1,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Kaulakorun ympärysmitta kuvariipuksen kanssa on n. 80 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan. Jos et osaa päättää minkä valokuvan haluat koruun, voit lähettää myös useamman valokuvan. Voin tällöin valita puolestasi korumalliin parhaiten sopivan kuvan. 


Korujen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

Arvostelut 0 arvostelua