Mikä Pusseli?

Pusseli-korujen suunnittelijana ja tekijänä toimin minä, Jutta Hyrskylahti, Eläinpalvelu Pusselista. Korujeni suurimpana inspiraation lähteenä toimivat omat hulvattomat jackrussellinterrierini Panda ja Pilke. Innostuin korujen teosta vuoden 2013 loppupuolella halutessani itselleni tyylikkäitä koira-aiheisia koruja. Kun kaverinikin innostuivat koruistani ja tilasivat niitä, alkoi kutkuttaa ajatus tehdä tätä ihan tosissaan.

Tämän työn parhaita puolia on ihanat asiakkaat. Tarinat koruun tulevista sankareista saavat välillä nauramaan ja välillä itkemään. On suuri kunnia saada tehdä koruja asiakkaiden rakkaista lemmikeistä ja muista läheisistä. Olen saanut tehdä koruja mm. koirista, kaneista, hevosista ja rakkaista ihmisistä. Myös tarantella ja traktori ovat päässeet poseeraamaan koruihin. Mikä tahansa sinulle tärkeä kuva siis onnistuu mainiosti.

Tärkeimpänä tavoitteena Pusseli-koruille on asiakkaiden tyytyväisyys. Autan mielelläni esimerkiksi korumallin tai lemmikkisi kuvan valinnassa. Teen myös koruja täysin asiakkaiden toiveiden mukaan mittatilaustyönä. Voit ottaa yhteyttä meilitse jutta@pusseli.fi niin jutellaan lisää. Olen täällä teitä asiakkaita varten.

Kiinnostaisiko yhteistyö?

Pusseli on kiinnostunut hyvistä yhteistyötarjouksista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on idea miten voisimme yhdessä ilahduttaa asiakkaita. Tavoitat minut parhaiten joko meilitse jutta@pusseli.fi tai Facebookissa viestiä lähettämällä.