Galleria asiakastöistä

Täältä löydät esimerkkikuvia muutamista asiakkaiden tilaamista koruista. Näet myös alkuperäisen koruun käytetyn valokuvan. Näet siis esimerkkejä siitä, miten kuvankäsittely muuttaa kuvaa korua varten mm. taustan osalta. Tervetuloa katsomaan millaisia koruja hyvinkin erilaisista valokuvista saa tehtyä.


Nämä ihanat poseeraajat ovat Alma ja Utu. Alempana hurmaava musta Alma on 1,5-vuotias belgianpaimenkoira groenendael. Harrasteena hänellä on näyttelyt sekä yleinen touhotus. :) Alma on sosiaalinen, aina iloinen tyttö. <3

Ylempänä valloittava Utu on 4-vuotias belgianpaimenkoira tervueren, jolla on samat harrastukset kuin kaverillaan. Utu on erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas, energinen ikiliikkuja. <3

Korumallina musta numerolapun pidike vaaleanpunaisella taustavärillä.


Esittelyssä ihanat äitiporo ja vasa Raattamasta. <3 Oon kyllä niin onnekas kun saan tehdä koruja tällasista kaikista ihanista tyypeistä! 

Alkuperäinen valokuva poroista: Jorma Kyrö

Korumallina pronssin värinen magneetti omalla kuvalla, valkoisella taustavärillä.


Ihana Pumpuli poseeraa omistajansa pronssin värisessä numerolapun pidikkeessä violetilla taustavärillä. Pumpuli on 3,5-vuotias rauhallinen hömelö, jolta tarvittaessa löytyy luonnetta. Kuulemma Täydellinen omistajansa perheeseen. <3


Hurmaavat Dino, Balto ja Zero poseeraavat omistajalleen tehdyssä rannekorussa, valkoisella taustavärillä. Rottweiler Zero oli omistajansa rakas ensimmäinen koira. Hän oli suuri persoona, joka joutui lähtemään sateenkaarisillalle 10-vuotiaana. :'( Lepää rauhassa Zero <3 Chihuahuat Dino ja Balto ovat 2-vuotiaita energisiä pikku riiviöitä, jotka matkustavat omistajansa mukana kaikkialle. <3

Alkuperäiset valokuvat: Larissa Harjumäki


Tiesithän, että Pusselilta voit tilata myös täysin kustomoituja juuri sinulle suunniteltuja koruja? Tässä esimerkki asiakkaan tilaamasta näyttävästä kaulakorusta, jonka hän halusi väriteemalla smaragdinvihreä, musta ja hopea. Tässä valmis koru <3 Tämä on myös mainio esimerkki siitä, että voit tilata koruja ihan millä vaan valokuvalla, vain mielikuvitus on rajana. :)


Ihana itämainen lyhytkarva Strekoza's Casanova, eli Igor poseeraa mustassa numerolapun pidikkeessä mustalla taustavärillä. Kuvanottohetkellä komealla Igorilla oli ikää puoli vuotta. <3
Alkuperäisen valokuvan kuvaaja: Pauli Araneva.


Nyt on kyllä niin nappiin osunut asiakkaalla korumallin valinta. Ihana 1,5-vuotias bengali Coco Chanel poseeraa leopardihelmisessä kaulakorussa. Taustavärinä kirkas keltainen.


Ihkaensimmäiset Pusselin tekemät porokorvikset. Sterling-hopeiset nappikorvikset komeiden Mustan ja Ukon kuvilla. 

Alkuperäisten porokuvien kuvaaja: Jorma Kyrö 


Ihana Elmo poseeraa sterling-hopeisissa nappikorviksissa. Elmo on 2-vuotias hurmaava afgaaninvinttikoira, oikealta nimeltään Chawwa's Candide.

Alkuperäinen valokuva: Asuintupa Photography


Asiakkaan toiveiden mukaan kustomoitu kaulakoru viidellä kuvalla. Korun sankareina ihanat SY Lennulassa asuvat siilit Elmeri, Cecilia, Elsa, Pavel ja Neula.

Alkuperäisten valokuvien kuvaaja: Marja Pihkala


Ihanat ystävät Roki ja Blondi hurmaavat omistajansa tilauskorussa. Tässä mainio esimerkki siitä, kuinka yhdenkin kuvan korumalliin voit saada 2 koiraa poseeraamaan. Korumallina hopean värinen avainkaulakoru koristelasihelmillä.


Kaunis trakehner-rotuinen hevonen Stiga sekä suloinen suursnautseri Olga poseeraavat asiakkaan tilauskoruissa. Tilauskorumalleina hopean värinen magneetti ja simppeli avaimenperä pääkalloriipuksella. Alkuperäisen hevosen valokuvan on ottanut Aada Lätti.


Hurmaava Nitro pääsi komeilemaan kustomoituun tilauskaulakoruun. Pohjana korulle käytettiin antiikkipronssista pitkää kaulakorua, jota muokattiin asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Nitro sai merenvihreän taustavärin ja kaulakoruun lisättiin kolme merenvihreää koristelasihelmeä. Myös pituutta kaulakorulle tuli hieman normaalia enemmän.


Söpö mäyräkoira Roksu pääsi koristamaan lahjaksi tilattua kaulakorua. Toiveena oli, että kaulakoru sopisi yhteen antiikkipronssin värisen rannekorun kanssa. Kustomoin simppeliä kaulakorumallia lisäämällä muutaman koristelasihelmen. Jos haluaisit tilata kustomoidun sinulle räätälöidyn korun, ota yhteyttä: jutta@pusseli.fi


Ihanat russelit Chili ja Papu sekä mäyräkoira Roksu pääsivät koristamaan emäntänsä rannetta. Toiveena taustaväriksi oli turkoosi, lime ja keltainen. Kaikki koirat saivatkin oman taustavärinsä koruun.


Suloinen brasilianterrieri Chili muistoksi tilatussa hopean värisessä pitkässä tilauskaulakorussa. <3


Mustassa simppelissä kaulakorussa poseeraa Facebook-sivujen arvonnan voittajan rakas koira Murre.


Kuvauksellinen Vili Volmari hurmaa musta-harmaassa isossa tilauskaulakorussa.


Ludde-kissa ja nauravainen Oona-koira hurmaavat pronssin värisissä pitkissä tilauskaulakoruissa.


Suloinen Upi pääsi ilahduttamaan arkea hopean väriseen avaimenperään ja hopean väriseen avainkaulakoruun.