Persoonalliset korut rakkaasta valokuvasta


Suomessa käsityönä juuri sinulle tehtyjä koruja 1-8 omalla valokuvallasi. Pusseli-koruun saat ikuistettua rakkaan valokuvan esimerkiksi lapsesta tai lemmikistä, joten täysin samanlaista korua ei muilta löydy. Kuvan kohde saa koruun halutessasi myös uuden valitsemasi taustavärin. Ei siis ole väliä missä ja millaisessa ympäristössä valokuvasi on otettu - rakkaasi saa loistaa korussa. <3 Lämpimästi tervetuloa ostoksille!Asiakkaiden palautteita koruista

“Kiitos avainkaulakorusta. Se saapui hyvin pakattuna perille perjantaina. Ihailin sitä koko viikonlopun ja sain siitä mainion päivityksen Facebookiin: Jotta tietäisin miksi käydä töissä. :) Tänään avainkaulakoru on tositestissä töissä kantamassa työavaimia ja henkilökorttia ja toimii juuri kuten pitää, sen lisäksi että on kaunis, ainutlaatuinen ja henkilökohtainen. Kiittelen siis vasta nyt, kun olen tämän toimivuuden todennut. Kiitos! :)”


“Aivan ihanat!! Todella kauniit, kiitos vielä paljon. Heti tuli ihastuneita kommentteja ja kyselijöitä että mistä olen koruni saanut. Vieläpä meidän oman Rasmuksen kuvalla. Aivan ihanaa, olen erittäin tyytyväinen :) Ja kyselijöille olen tottakai heti vinkannut että mistä tälläisiä saa ;)”


“Olen niin tyytyväinen, että suosittelin yritystäsi myös kavereille. :) Tästä saa upean joululahjan koiran omistajalle! Jos jatkossakin ilmenee tarve vastaaville tuotteille, käännyn heti puoleesi. Suuret kiitokset :)”